top of page

Ett lyckligare husdjur, En lyckligare djurägare

Vi djurälskare tvekar inte att skämma bort våra husdjur och vi gör allt vi kan för att få de att trivas i sina hem. Det finns ett sällskapsdjur i vart tredje hushåll. I vart fjärde svenskt hushåll (26 procent) finns en hund eller en katt. Det finns en hund i drygt vart tionde hushåll och en katt i nästan vart femte.
 

Faktum är att vi älskar våra djur och vi vill göra allt i vår makt för att behålla de friska och förhindra sjukdomar. Precis som oss människor har också djurens kropp och hjärna behov av rena och naturliga produkter. Därför blir det allt viktigare för oss som djurägare i förebyggande syfte att undvika de kemikalier och tillsater som finns i maten, i hushållet och i deras hygienartiklar.


Vi på Enagic® erbjuda dig en sådan enkel lösning! Med hjälp av vår vattenelektrolys teknologi kan du tillverka 5 typer av vatten, som kan hjälpa ditt husdjur att både blir grönare och friskare under sin livstid

"Dr .Tim Crowe is one of the top Veterinarians in the US, over 50 procedures are credited to him in the areas of surgery and emergency/critical care that are commonly used today throughout the world. He explains why Kangen is just as important to you as it is to your pet."

bottom of page