top of page

Fördelarna med Elektrolysvatten

Klicka på en av vattenknapparna

Fresh-Vegetables.jpg

Rengöring och avfettning med Starkt Kangen Water 11,5 pH

Starkt basiskt vatten innehåller en låg halt av natriumhydroxid, som är ett utmärkt rengöringsmedel och avfettningsmedel. Med ett pH-värde på cirka 11,5 är detta vatten ett naturligt och säkert rengöringsmedel och avfettningsmedel som snabbt bryter ner envisa fetter, proteiner och skadliga biofilmer på alla typer av ytor - inklusive dina händer - utan att du behöver tillsätta kemikalier. Det är effektivt som avfettningsmedel eftersom natriumhydroxid och olja är de grundläggande beståndsdelarna i tvål. Följande användningsområden passar utmärkt för detta vatten:

 

  • Rengöring av besprutningsmedel på frukt och grönsaker

  • Golvrengöring utan rengöringsmedel. 

  • Rengöring av köksutensilier. 

  • I tvättmaskinen. Tvätta helt utan eller med minimal mängd tvättmedel. 

  • Fläckborttagning

Strong-Kangen-Wash-Away-Pesticide-4-Cups
11,5

Hur skulle det vara att ha fri tillgång till en källa med egenskaper som förebygger och motverkar uttorkning, försurning och oxidation? Detta är en av drivkrafterna som ligger bakom forskningen och utvecklingen av vattenelektrolys-teknologi. Därför kan vi idag erbjuda apparater som med ett enkel knapptryck ger dig ett vatten med just de egenskaper som du vill ha.  

De essentiella egenskaperna i Kangen Water

®

MIKROSTRUKTURERING
I obehandlat vatten bildar molekylerna normalt kluster med 15-20 molekyler som kallas makrokluster. Detta vatten kan enbart absorberas av kroppen på de platser där stora molekylkluster får plats att passera. Under elektrolysen delas vattnet upp i mindre kluster som normalt består av 4-6 molekyler, så kallade mikrokluster. Dessa mindre grupper av vattenmolekyler tas lättare upp av kroppen, vilket ger en överlägsen hydrering och absorption.

ALKALINITET
En korrekt pH-balans är vårt främsta försvar mot sjukdomar. Basbildande näringsämnen stödjer vår kropps egna mekanismer för pH-balansering och förhindrar försurning. Kan det finnas något enklare sätt att förse kroppen med alkalinitet än genom vatten, som är vårt mest grundläggande näringsämne?

MOLEKYLÄRT VÄTE

Kangenvatten har en hög koncentration av molekylärt väte, (H2) som är en effektiv anti-oxidant. Den tränger omgående igenom cellernas membran,, reducerar fria radikaler och förhindrar skador i organen som uppstår vid oxidativ stress.

Kangen Water

Naturlig skönhet med Beauty Water 6 pH

Skönhet kommer både inifrån och utifrån. Därför erbjuder vi en kombination av flera olika typer av vatten som tillsammans framhäver din naturliga skönhet. Med hjälp av denna Japanska teknologi kan du enkelt ta hand om din hud från topp till tå.

Beauty Water

Sluter porer 

Ger mjukt och glänsande hår 

Lugnar huden efter behandlingar 

Lindrar mörka ringar 

Ger fast, elastisk hud 

Ljusar upp huden 

Minskar påsar 

Lyfter huden

Lugnar känslig hud 

Läker acne

Känns energigivande 

Balanserar fet hy

Beauty water är ett vatten helt utan tillsatser med ett pH runt 6, motsvarande hudens pH. Den här typen av vatten används som en sammandragande toner innan man tar sin dagkräm och nattkräm på morgon och kväll. Dess egenskaper rengör, sluter porerna och ger huden en silkeslen karaktär. Vattnet kan också användas som en återfuktande hudkräm efter duschen. Spraya helt enkelt Beauty water över hela kroppen och låt lufttorka. 

Desinfektion med oxiderande elektrolysvatten 2,5 pH

Starkt surt vatten med pH 2,5 har mycket potenta antibakteriella egenskaper med oxidations/reduktionspotential (ORP) på över 1100 mV. Sedan år 2002 är det starkt sura vattnet officiellt godkänt för desinfektion av livsmedel av det Japanska ministeriet för hälsa, arbete och välfärd. 

"The 2.5 pH Acidic Water destroys bacteria in 30 seconds and disinfects wounds instantly. It is used in hospitals and clinics to sterilize hands and surgical equipment".

Klicka på protokollet för att förstora den

Strong Acidic
bottom of page